Home » , , » Intro the Wild

Intro the Wild

Pas diplomimit në Emory University, student i lartë dhe atleti Christopher McCandless
 braktis pasurinë e tij, të gjitha kursimet e tij prej 24.000 dollarë i jep për bamirësi Alaska
 për të jetuar në shkretëtirë. Përgjatë rrugës, Christopher ballafaqohet me një seri
të karaktereve që formësojnë jetën e tij.

Shikim Te KendshemShiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)
Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: