photo ndihme_zps62b1cc1d.gif

Blogroll

There was an error in this gadget

19 February 2015

Nightcrawler 2014 HD

Kur Lu Blum, nje burre i deshperuar per te gjetur pune, perpiqet
te futet ne gazetarine e krimit ne Los Anxheles. Ai ben observuesin dhe
pjesmarresin ne te njejten kohe, duke u bere keshtu ylli shfaqjes se tij.

Shikim Te Kendshem
 
Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

16 February 2015

Beyond the Lights (2014)

 

Presioni i famës e ka çuar këngëtaren Noni drejt një fundi të errët. Por, fati e do që ajo të njohë Kazin, një polic të ri i cili e ndihmon atë të gjej kurajën për të ngritur zërin dhe për t’u bërë artistja që ajo do të jetë. Një histori e bukur që ndërthurë dashurinë, pasionin, tradhtinë, etjen për famë e pushtet dhe mbi të gjitha luftën e njeriut për të mbijetuar përball pengesave që hasim në jetë.

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

 

Me gjithë ato paralajmërime që Lordi Voldemort po kthehet, Harri dhe Dambëlldori
do shënjestrohen nga autoritetet e Ministrisë së Magjisë,
teksa një burokrate me autoritet Dolores Umbridxh,
do të shpallet drejtoreshë në Hoguarts. Harri dhe miqtë e ti themelojnë
“Ushtrinë e Dambëlldorit”.

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

  

Është viti i tretë i Harrit në Hoguorts: Jo vetëm që ka një mësues të ri të
Mbrojtjes ndaj Arteve të Errëta, por ka edhe shumë probleme të tjera.
Vrasësi famëkeq, Sirius Blek, është arratisur nga burgu i magjistarëve
dhe i është vënë pas Harrit.

Shikim Te KendshemShiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

13 February 2015

Harry Potter and the Chamber of Secrets (2002) HDNje Djale i shpetuar nga nje tragjedi nga daja dhe tezja e tij , vazhdon shkollimin ne Havrd
 ku has ne shum probleme dhe sfida.


Shikim Te KendshemShiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001)


Shpetuar nga neglizhenca skandaloze e halles se tij, nje
djalosh i vogel me nje fat te madh provon vlerat e tij pasi shkon ne
Shkollen e Magjise Hoguarts.


Shikim Te Kendshem
Regjisori: Chris Columbus
Autori: J.K. Rowling
Aktoret: Daniel Radcliffe, Rupert Grint dhe Richard Harris.
Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

11 February 2015

VANish (2015)

  

 Një vajzë rrëmbehet nga shtëpia e saj dhe rrëbyesit kërkojnë nga babai i saj 5 milion dollarë. Rrëmbimi s’ka të bëjë vetëm me shumën e parave, por duket se për dikë është
edhe çështje personale!

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Love, Rosie (2014)

  

 Kur është fjala për dashuri, jetë dhe për zgjedhjen e duhur, Rozi dhe Aleks janë armiqtë e tyre. Ata u bënë shok që kur ishin 5 vjeç, kështu që, ndoshta nuk mund të jenë për njëri-tjetrin…
apo mundet?

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Yeh Jawaani Hai Deewani


Historia në mes dy karaktereve Banit dhe Naines përcaktohet në jetën e tyre… ku të dyt kishin kaluar jetën e tyre dhe mësimet në të njëjtin kolegj të cilit shohin njëri-tjetrin rival në mes vendimeve të shumta të cilët marrin një rrugë e cila i dërgon në.

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

71 (2014) - Me Titra Shqip


Viti 1971, një ushtar i ri britanik çorientohet dhe braktiset aksidentalisht nga njësia e tij pas një protestë të përgjakshme në rrugët e Belfast.

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

09 February 2015

The Two Faces of January (2014)


Pushimet romantike të një ish-ushtaraku dhe gruas së tij në Athinë do të shkatërrohen nga një person i cili kërkon disa para prej tyre. Ata do të kërkojnë ndihmë nga një i panjohur i cili as që ia ka idenë se çfarë e pret dhe se me kë ka të bëjë.

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

Grudge Match (2013)


Dy rivale te vjeter boksi rikthehen nga terheqja e tyre profesionale per t'u ndeshur edhe nje her te fundit, pas nje periushe 30 vjeqare qe nga ndeshja e tyre e fundit.

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

07 February 2015

Man of Tai Chi (2013)

  

Aftesite e jashtezakonshme marciale te nje luftetari te ri te Tai Çi-se e shpien ate ne nje sere luftimesh shume fitimprurese.

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4

The Absent One (2014)

 

Një inspektor së bashku me ndihmësit e tij merr përsipër një çështje për përdhunim dhe vrasje të dyfishtë, e cila implikon një grup studentësh dhe ishte quajtur si e zgjidhur por që nuk ishte zgjidhur. Por kjo çështje është më e ndërlikuar seç pritej dhe…

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4