Home » » Careful What You Wish For (2015)

Careful What You Wish For (2015)

 Viti: 2015 | Kohëzgjatja: 91 min | Vlerësimi sipas IMDb 5.1/10
Një djalë futet në telashe pasi lidhet me gruan e një investitori të pasur. Një vdekje e dyshimtë si dhe një agjente e sigurimit të jetës do e përfshijnë atë në një skandal të pa imagjinueshëm.

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: