Home » , , » Catch Me If You Can (2002)

Catch Me If You Can (2002)

 Viti: 2002 | Kohëzgjatja: 140 min | Vlerësimi sipas IMDb 8.0/10


Historia e vërtetë për Frank Abagnale Jr, i cili, para ditëlindjes së tij të 19, me sukses arkëtoi ceqe në vlerë miliona dollarshe të si pilot i Pan Am, mjek, dhe prokurorë.

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: