Home » , » Nobody – Askushi

Nobody – Askushi

Goran dhe Xhulia janë dy të rinj Rus dhe Shqiptare emigrantë të një brezi të dytë në Greqi me prejardhje nga dy botë tërësisht të ndryshme por që i bashkon e njëjta ëndërr : Të munden të largohen nga mjedisi ku janë rritur dhe të hedhin nga vetja të kaluarën e shëmtuar, por edhe ndjenjën e “të huajit” që i ndjek ata gjatë gjithë jetës së tyre. Kur rrugët e tyre do të takohen do të lindë një dashuri e madhe, por para se ata të bëjnë ëndërrat e tyre për një të ardhme, dy botët e tyre do të përplasen duke kërcënuar që të shkatërrojnë atë që ndjejnë për njëri-tjetrin. Do të mundet dashuria e tyre të kapërcejë paragjykimet dhe përplasjet e së kaluarës…

Shikim Te Kendshem 


Vleresimi Sipas IMDB
Nobody (2010) on IMDbKliko LIKE para se te shkarkoni Filmin.  
                                        

Shkarko: Kliko Ketu

Share this article :

0 comments: