Home » , , , » Pompeii (2014)

Pompeii (2014)

 
 Një skllav Kelt që i përket një zotërie të pasur, ëndërron që një ditë të hakmerret për vrasjen e familjes së tij.Por ajo që nuk di, është se vajzën që ai dashuron e ka në synim një Senator i korruptuar i Romës.
Dhe ndërsa ai gjendet në Arenën e ndeshjeve, Vezuvi shpërthen ,dhe mbush me llavë dhe tmerr gjithë qytetin e Pompeut.

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)
Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3
Share this article :

0 comments: