Home » , » Goal 3 Taking On The World

Goal 3 Taking On The World

 

 Santiago Munez mungon në kupën e botës pas aksidentit me makin ndërsa dy shokët e tij anglezë 
Charlie Joint dhe Liam Adams marin pjesë në kupën e botës Charlie Joint dhe Liam Adams . 
Liam Adams shënon goll pas asistit të bërë nga Charlie Joint në ndeshjen me Suedin . 
Charlie Joint në ndeshjen kundër Ekuadorit lëndohet dhe pas përfundimit të ndeshjes Charlie vdes . 
Liam Adams luan dhe ndeshjen kundër Portugalis humb penallti në këtë ndeshje.

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: