Home » , , , » Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001)

Harry Potter and the Sorcerer’s Stone (2001)


Shpetuar nga neglizhenca skandaloze e halles se tij, nje
djalosh i vogel me nje fat te madh provon vlerat e tij pasi shkon ne
Shkollen e Magjise Hoguarts.


Shikim Te Kendshem
Regjisori: Chris Columbus
Autori: J.K. Rowling
Aktoret: Daniel Radcliffe, Rupert Grint dhe Richard Harris.
Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: