Home » , » The Fault in Our Stars (2014)

The Fault in Our Stars (2014)


Hazel dhe Gus jane dy doleshente qe ndajne nje mendje, kan permbuzje per konvencionalen ,dhe dashurine e tyre qe i shpie ne nje udhetim. Marredheniea e tyre eshet dhe me e magjishme sepse Hazel ka proteza ne kembe , Gus ben shaka me kete, ata takohen dhe dashurohen ne nje grup mbeshtetje per kancerin.

Shikim Te Kendshem
Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)


Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: