Home » , » Lucy (2014)

Lucy (2014)

 

Nje grua e perfshire aksidentalisht ne nje marreveshje te fshehte kthehet kunder rrembyesve te saj dhe transformohet ne nje luftetare e pameshirshme me aftesi pertej logjikes mendore.

Shikim te kendshem.Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

1 comments:

Anonymous said...

me shum filma merrini nga http://www.filma2x.de.vu sepse ka shum filma qe si ka asnje faqe me titra shqip.
ka shum filma qe ju si keni si p.sh Filmin “Shoot em Up” “24 Live Another Day” etj…