Home » » Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) HD

Paranormal Activity: The Marked Ones (2014) HD


Xhesi fillon te perjetoje nje seri gjerash shqetesuese dhe te pashpjegueshme pas vdekjes se komshies se tij. Teksa ai heton, nuk do te kaloje nje koheperpara se Xhesi te zbuloje se eshte shenuar per t'u pushtuar nga  nje demon keqdashes, dhe eshte vetem qeshtje kohe derisa te jete komplet nen kontrollin e tij.

Shikim Te KendshemShiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: