Home » » The Lovely Bones (2009)

The Lovely Bones (2009)

Një vajzë 14 vjeçare në Pensilvaninë e viteve 1970 vritet nga komshiu i saj. Ajo tregon historinë e saj në një vend midis Parajsës dhe Ferrit,
 duke treguar për jetën e njerëzve rreth saj dhe se si të gjithë ndryshuan teksa perpiqeshin për të gjetur dikë për gjetjen e trupit të saj.

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)
Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: