Home » , » The Two Faces of January (2014)

The Two Faces of January (2014)


Pushimet romantike të një ish-ushtaraku dhe gruas së tij në Athinë do të shkatërrohen nga një person i cili kërkon disa para prej tyre. Ata do të kërkojnë ndihmë nga një i panjohur i cili as që ia ka idenë se çfarë e pret dhe se me kë ka të bëjë.

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: