Home » , , , » Mardaani (2014)

Mardaani (2014)

 Viti: 2014 | Kohëzgjatja: 113 min | Vlerësimi sipas IMDb 7.5/10


Një police vije në kërkim të një vajze adoleshente të humbur nga trafikantët. Çfarë ndodhe pastaj kur ajo është në një loje të rrezikshme mes vete dhe keqbërëseve…

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: