Home » , , » Annie (2014)

Annie (2014)

 Viti: 2014 | Kohëzgjatja: 118 min | Vlerësimi sipas IMDb 5.0/10


Një fëmijë i birësuar, e cila jeton me nënën e saj të keqe kujdestare, e sheh ndryshimin në jetën e saj kur biznesmeni dhe njëkohësisht Kandidati kryesor për Kryetar Bashkie i New York-ut, e përfshin atë në një fushatë të organizuar prej tij

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4Share this article :

0 comments: