Home » , » Alvin and the Chipmunks

Alvin and the Chipmunks

Një kompozitor i quajtu Dejv Sevill gjen sukses kur ai takon tre ketër këngëtarë: drejtuesin Alvin, te zgjuarin Simon, dhe te shendoshin Teodor.


                                                         Shikim Te Kendshem Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu
Share this article :

0 comments: