Home » , » Frozen

Frozen

Tre skiatorë bllokohen në një teleferik në mal, dhe janë të detyruar të bëjnë zgjedhje jetë a vdekje që provojnë së janë më të dobishme se sa të ngrish i gjallë.

Shikim Te Kendshem 


Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu
 
Share this article :

0 comments: