Home » » Mr.Popper’s Penguins

Mr.Popper’s Penguins

Jeta e një biznesmeni fillon të ndryshojë kur ai merr gjashtë pinguinë, dhe ndërkohë qe ai e transformon apartamentin e tij në një vend të përshtatshëm për pinguinët, ana e tij profesionale fillon të dalë në pah.


                                          Shikim Te Kendshem 


Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu
 
Share this article :

0 comments: