Home » » The Vampire Diaries S03E0-3

The Vampire Diaries S03E0-3

Klaus dhe Stefan arrijnë në Çikago, ku është ribashkuar me Stefan një vampir që nuk ka lëvizur me të vërtetë në interesin e saj prej dekadash më parë. Në një kthim mbrapa në Çikago në vitin 1920, Stefan vjen ballë për ballë me një kapitull nga e kaluara e tij tronditëse dhe e eger. Damon merr një informatë për vendndodhjen e Stefan dhe Klaus ‘nga një burim i panjohur, ai dhe Elena ndjekin gjurmët e tyre. Tyler është e shqetësuar për Caroline dhe Sherif Forbes.

                                                        Shikim Te Kendshem Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu 
Share this article :

0 comments: