Home » , » 30 Minutes or Less

30 Minutes or Less

Dy kriminele marrin peng një taksier pice, i lidhin një bombë në gjoks, dhe e informojnë se ka vetem pak orë për të grabitur një bankë ose për ndryshe…. do të shperthejë!

Shikim Te Kendshem



Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu
Share this article :

0 comments: