Home » , » The Lucky One

The Lucky One


Kapteri i Trupave Të Marinës, Logan Thibold (Efron), khehet nga ushtria e tij e tretë në Irak, me të vetmen gjë që e mbajti gjallë – fotografinë e një gruaje të panjohur për të, që gjeti rastësisht. Kur mëson emrin dhe adresën e saj, vendos që ta gjejë dhe të kërkojë punë në stallën që ka familja e saj. Pavarësisht skepticizmit të saj fillestar dhe fatkeqësive që i ndodhin në jetë, ndërmjet tyre do të lulëzojë një dashuri, duke e bërë Logan të besojë se kjo grua, Beth, është jo vetëm shanci i tij, por dhe diçka më shumë.

Shikim Te Kendshem

Kliko LIKE para se te shkarkoni Filmin.                                           
Shkarko Filmin: Kliko Ketu
Share this article :

0 comments: