Home » , , » Dostana

Dostana


Kunal dhe Sameer, dy djem të drejte te cilët pretendon të jenë një çift

homoseksual për të siguruar një apartament shtresës së lartë ne Miami, 

por atyre te dyve ju bie ne apartament e mbrekullueshmja Neha.

Nderkohe qe te dy perpiqen qe tju mbushin mendjen se nuk jane homoseksuale

Por  ne fshehtesi perpiqen për të fituar zemrën e Neha-së.

Shikim Te KendshemVleresimi Sipas IMDB
Dostana (2008) on IMDbKliko SHARE & LIKE per nje shkarkim me te shpejte.
Share     & 
Shkarko Filmin:

Shkarko Pjesen 2  
Shkarko Pjesen 1  

Share this article :

0 comments: