Home » » Der Albaner (2010) Shqiptari

Der Albaner (2010) Shqiptari

Për hir të dashurisë dhe situatat e imponuar nga jeta në vendin e tij, Arben emigron në Gjermani Një emigrimit të paligjshëm, në kërkim të parave, një kusht delikate për të mbrojtur dashurinë e tij,. Një aventurë që pa qëllim e tij përballet me botën e pamëshirshëm të krimit.


Shikim Te KendshemShiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)
Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3
Share this article :

0 comments: