Home » , , » Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

Harry Potter and the Order of the Phoenix (2007)

 

Me gjithë ato paralajmërime që Lordi Voldemort po kthehet, Harri dhe Dambëlldori
do shënjestrohen nga autoritetet e Ministrisë së Magjisë,
teksa një burokrate me autoritet Dolores Umbridxh,
do të shpallet drejtoreshë në Hoguarts. Harri dhe miqtë e ti themelojnë
“Ushtrinë e Dambëlldorit”.

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: