Home » , , , » Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

Harry Potter and the Prisoner of Azkaban (2004)

  

Është viti i tretë i Harrit në Hoguorts: Jo vetëm që ka një mësues të ri të
Mbrojtjes ndaj Arteve të Errëta, por ka edhe shumë probleme të tjera.
Vrasësi famëkeq, Sirius Blek, është arratisur nga burgu i magjistarëve
dhe i është vënë pas Harrit.

Shikim Te KendshemShiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: