Home » , » Love, Rosie (2014)

Love, Rosie (2014)

  

 Kur është fjala për dashuri, jetë dhe për zgjedhjen e duhur, Rozi dhe Aleks janë armiqtë e tyre. Ata u bënë shok që kur ishin 5 vjeç, kështu që, ndoshta nuk mund të jenë për njëri-tjetrin…
apo mundet?

Shikim Te Kendshem

Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)

Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: