Home » , » Monsters: Dark Continent (2014)

Monsters: Dark Continent (2014)

Pas 10-të vitesh nga ngjarjet me përbindëshat, zonat e infektuara tashmë janë përhapur në mbarë botën.
Në Lindjen e Mesme ka filluar një kryengritje të re. Në të njëjtën kohë përbindëshat në atë rajon shtohen
dhe ushtria vendos për të rritur më shumë numrin forcave për të ndihmuar këtë kryengritje.

Shikim Te Kendshem


Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)
Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: