Home » , » The Marine 4: Moving Target (2015)

The Marine 4: Moving Target (2015)

 Viti: 2015 | Kohëzgjatja: 90 min | Vlerësimi sipas IMDb 5.7/10


Një ish-marins caktohet për të mbrojtur një vajzë e cila ka informacione për një korporatë ushtarake të korruptuar, por gjërat keqësohen kur ai dhe ekipi i tij sulmohen gjatë rrugës nga…

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: