Home » » The DUFF (2015)

The DUFF (2015)

 Viti: 2015 | Kohëzgjatja: 101 min | Vlerësimi sipas IMDb 6.8/10


Një maturante shqyrton zhvillimin e ndarjeve klasore në shoqëri, pasi zbulon se ajo është cilësuar, nga shoqet e saj më të bukura, si DUFF – Shoqja e Caktuar si e Shëndosh dhe e Shëmtuar.

Shikim Te Kendshem.
Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: