Home » » Rrathë III - “Mungesa”

Rrathë III - “Mungesa”

 Viti: 2015 | Kohëzgjatja: 6 min | Vlerësimi sipas IMDb #/10


Rrathë III - “Mungesa” (Lorin Terezi) - Dy adoleshente, të ngjashme, por njëherazi të ndryshme. Dy jetë paralele, dy fate, dy palë ëndrra, dy histori. Një rrëfim se sa afër dhe njëkohësisht larg jemi nga njëri-tjetri.

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: