Home » » The Vampire Diaries S03E0-2

The Vampire Diaries S03E0-2


 Klaus vë në lëvizje një plan që do t’i japë atij edhe më shumë pushtet, por edhe me pjesëmarrjen e gatshëm të ujk Ray Sutton, gjërat nuk shkojnë ashtu siç kishte planifikuar Klaus. Damon dhe Alaric vendosin të shkojnë së bashku me strategjinë e re Elena për të gjetur Stefanin, Damon lufton me një vampir të rrezikshëm. Xheremy kërkon Matit për ndihmë që të kuptoje se ç’farë duan fantazmat që ai shikon. Tayler përballet me nënën e tij,ndërsa Karolina ka nevoj për ndimën e tij.
   
                                                                Shikim Te Kendshem  
Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu
Share this article :

0 comments: