Home » » The Vampire Diaries S03E0-1

The Vampire Diaries S03E0-1

Eshtë ditëlindja e 18 e Elenës, Karolina është e zënë duke planifikuar një festë, por Elena është fokusuar në kërkim për ndonjë të dhënë që mund ta ndihmojë për të gjetur Stefanin. Dejmon po ashtu po kërkon për Stefanin, ndërkohë që mundohet të mbrojë Elenen dhe ta mbajë atë që të mos bëjë ndonjë gjë që të tërheqi vëmendjen e Klausit.
                                                                 
                                                                 Shikim Te Kendshem 


Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu 
Share this article :

0 comments: