Home » » The Vampire Diaries S03E-12

The Vampire Diaries S03E-12

Stefani dhe Elena zihen ne kurth nga hibridet e Klausit nderkoje qe janw nw kerkim te mamase se Bonit. Klausi merr arkivolat e tij perveç njerit, atije qe eshte i kyçur. Tyleri sulmon babain e Karolines ne kohen kur u transformua ne nje ukj-njeri.

                                                       Shikim Te Kendshem Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu

 

                  
Share this article :

0 comments: