Home » » The Vampire Diaries S03E-11

The Vampire Diaries S03E-11

Karolines i behet nje feste surpirze. Damoni dhe Stefani nuk bien dakort per vrasjen e hibrideve, duke e lene Stefanin qe te beje nje zgjidhje te veshtire qe Klausi te beje ate qe kerkon ai. Tyleri refuzon “urdherin” e Klausit qe te kafshoje Karolinen. Xheremi largohet nga qyteti.

                                                        Shikim Te Kendshem   Shiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu
Share this article :

0 comments: