Home » » Kill Em All

Kill Em All


Vrasesit nderkombetare jane kapur dhe jan mbyllur ne nje bunker i teknologjise se larte e njohur si dhoma vrasjes. Per te dale nga ky ferr ato duhet te luftojne kunder njeri tjetrit .

Shikim Te Kendshem
Vleresimi Sipas IMDB
Kill 'em All (2013) on IMDb
Kliko LIKE para se te shkarkoni Filmin. 
                                          

Shkarko Filmin: Torrent  NosUpload  FileCloud
Share this article :

0 comments: