Home » , » Fast & Furious 6

Fast & Furious 6

Kliko Play dhe gjithcka eshte GATI
Agjenti Hobbs Merr ne sherbim ndihmen e Dom dhe ekipit për të ndihmuar të sjellë një bandë rivale, të udhëhequr nga Owen Shaw, në drejtësi. Në këmbim të dhënave të qarta, ata duhet të vënë një fund për skemat e tyre, pa marrë parasysh kostot personale.

Drejtor: Justin Lin
Autor: Chris Morgan
Aktor Kryesor:  Vin DieselPaul WalkerDwayne Johnson
Sjell Ekskluzivisht Per Ju: Filma007.tk
Shiko & shkarko ne menyra te tjera.
(See & download in other ways)
Shiko
(See The Movie)
Link 1 Link 2 Link 3
Shkarko
(Download)
Link 1 Link 2 Link 3
Share this article :

0 comments: