Home » » Hansel & Gretel (2013)

Hansel & Gretel (2013)


 Për dy binjakët Hansel dhe Gretel, një shtëpi e vetmuar në pyll do duket si një vendim i përshtatshëm pas një plagosje që djali pësoi në pyll. Por brenda në këtë shtëpi i pret një surprizë e pakëndëshme, pasi e zonja e shtëpisë dhe dy djemtë e saj ushqehen me mish njeriu.

Shikim Te Kendshem


Vleresimi Sipas IMDB
Hansel & Gretel: Witch Hunters (2013) on IMDb
Kliko LIKE para se te shkarkoni Filmin. 

                                          
Shkarko Filmin: Uploadic  Uploaded  NosUpload  FileCloud
Share this article :

0 comments: