Home » , , , » Baby (2015)

Baby (2015)

 Viti: 2015 | Kohëzgjatja: 159 min | Vlerësimi sipas IMDb 8.5/10


Një grup elitar ushtarak mëson për një komplot të drejtuar nga një njeri i maniak. Ndërkohë që koha kalon, është në dorë të grupit  që të gjej tentakulat ndërkombëtare të terroristëve dhe të mos i lejoj ata që të sulmojnë Indinë. Kush prej kundërshtarëve do t’ia arrijë qëllimit final?!

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: