Home » » The Man with the Iron Fists 2 (2015)

The Man with the Iron Fists 2 (2015)

 Viti: 2015 | Kohëzgjatja: 90 min | Vlerësimi sipas IMDb IMDb/10


Kur një i huaj, Thejdus gjendet i plagosur rëndë pranë fshatit, minatori Li Kung dhe bashkëshortja e tij, Ahni i ofrojnë atij strehim, teksa shërohet ai bëhet pjesë e konfliktit që vë përballë banorët e qytetit kundër Mjeshtrit Ho, Klanit të tij të poshtër dhe Lordit Pi të tmerrshëm…

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4
Share this article :

0 comments: