Home » , » Leap Year (2010)

Leap Year (2010)

 Viti: 2010 | Kohëzgjatja: 100 min | Vlerësimi sipas IMDb 6.4/10
Sipas një tradite irlandeze më 29 Shkurt është Viti e Brishtë ku një grua mund të propozoi një burrë për martesë dhe ai duhet të pranojë. Kështu që, Ana planifikon një udhëtim në Dublin, për të propozuar të dashurin e saj, por gjatë udhëtimit ajo do të hasë shumë vështirësi.

Shikim Te Kendshem.
Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: