Home » , , » PK (2014)

PK (2014)

 Viti: 2014 | Kohëzgjatja: 153 min | Vlerësimi sipas IMDb 8.5/10


Nje i huaj ne nje qytet ben pyetje qe askush me pare nuk i ka bere. I njohur nga inicialet P.K , pyetjet dhe kurioziteti femijeror do te dergojne ate ne nje udhetim te dashurise , te qeshjes dhe te braktisjes.

Shikim Te Kendshem.

Shiko & Shkarko Filmin
Shiko Filmin Link 1 Link 2 Link 3 Link 4
Shkarko Filmin Link1 Link 2 Link 3 Link 4

Share this article :

0 comments: