Home » , » One Day

One Day

Pasi kalojnë natën e diplomimit së bashku, Dexter dhe Ema shfaqen cdo vit në të njëjtën datë për të parë se ku kanë arritur me jetët e tyre. Disa herë janë sëbashku, disa here jo, ne ate dite.

Shikim Te KendshemShiko Filmin: Kliko Ketu

Shkarko Filmin: Kliko Ketu
Share this article :

0 comments: